Binnenzonwering

Jaloezieën

Onze collectie horizontale jaloezieën is gebaseerd op de laatste woontrends en bied een zeer grote verscheidenheid aan kleuren, dessins en stijlen en is leverbaar in verschillende lamelbreedtes. (16, 25, 35, 50 en 70 mm). U kunt kiezen voor een geheel uniek product door uw kleurkeuze aan te vullen met een houten koof of onderlijst of een contrasterende ladderband of zelfs meerdere kleuren in één jaloezie. Zelfs speciale vormen zoals ronde, driehoekige en vijfhoekige ramen kunnen voorzien worden van jaloezieën. Uiteraard is er ook een sfeervolle collectie houten jaloezieën in diverse lamelbreedtes. In onze showroom treft u de uitgebreide kleurencollectie en voorbeelden van deze, helemaal terug van weggeweest, ideale zonwering.

Velux

Dakramen vullen uw woning met daglicht en frisse lucht. Met de juiste raamdecoratie, rolluiken en zonwering zorgen ze ook voor het best mogelijke binnenklimaat in huis. De Velux producten kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën

Warmtewering
– buitenzonwering/screen
– rolluik

Verduistering
– verduisterend rolgordijn
– rolgordijn plus plissé
– energie comfort gordijn

Daglichtregulatie
– rolgordijn
– plisségordijn
– jaloezie
– vouwgordijn

Insectenwering
– rolhor

Uw Velux producten zijn handmatig te bedienen, maar ook elektrisch of op zonne-energie en uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.