Piazza

De Piazza terrasoverkapping word op maat voor u geproduceerd en naar wens uitgevoerd in wit, créme of antraciet structuurlak. De Piazza is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er vele jaren plezier van zult hebben. Bovendien is de Piazza zeer onderhoudsvriendelijk. De afdekking bestaat uit een lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaat plaat. U kunt kiezen voor een heldere of een opaal plaat. Tegen meerprijs is er ook een zonwerende plaat, de zogenaamde zonreflecterende plaat IR gold helder.

Deze terrasoverkapping kan desgewenst tegen meerprijs ook uitgevoerd worden met gelaagd glas. Met een maximale diepte van 400 cm en een breedte die geen grens kent, zijn en mogelijkheden legio. De Piazza heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. De waterafvoer word volledig aan het zicht onttrokken, door een geïntegreerde goot.

Voordelen terrasoverkapping

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ’s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Een terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. De overkapping is zon,- en regenwerend waardoor uw tuinmeubelen altijd droog staan. Desgewenst kan uw overkapping dienen als carport.

U kunt uw woongenot nog verder uitbreiden, door de terrasoverkapping te voorzien van een serre zonwering of screens aan te brengen of desgewenst uit te rusten met verlichting of verwarming. Op deze manier kunt u het hele jaar genieten van een stuk extra woonruimte. Bekijk ook: Stanza terrasoverkapping.