Overige

Sectionale garagepoorten

Een sectionale garagepoort is een veilige, praktische, robuuste en esthetische afsluiting voor uw garage. Door paneeltypes en kleuren te combineren, hebt u de mogelijkheid de poort perfect af te stemmen op de stijl en kleuren van uw huis.

De panelen van sectionale poorten zijn niet alleen mooi om te zien. Verborgen in hun dubbele wand zit een dikke laag PUR-schuim, die zorgt voor een prima warmte,- en geluidsisolatie.

Ook aan uw veiligheid als gebruiker is gedacht. Zo verhindert een vingerklem beveiliging, dat u met uw vingers tussen 2 panelen geklemd raakt. De veerbreuk beveiliging behoedt de poort voor schade bij eventuele veerbreuk en bij onverhoeds contact tijdens het neerkomen, zorgt de stopbeveiliging ervoor, dat de poort meteen stopt en een stukje terug omhoog gaat. Deze beveiligingen kunt u nog verder uitbreiden door het aanbrengen van een fotocel op uw automatische poort, waarbij de motor meteen stopt, wanneer er zich een obstakel bevind onder de poort.

Voor de automatisering van uw poort zijn er verschillende opties verkrijgbaar, zoals een handzender een sleutelschakelaar of een nood ontgrendeling.

Wanneer u vaak met de fiets of gereedschap naar binnen of buiten moet is het wellicht praktisch een loopdeur te overwegen. Op die manier hoeft niet telkens de hele poort open te doen.

Alle poorten kunnen maximaal aangepast worden aan uw behoeften. Zowel de maat als de kleur als de vormgeving en de bediening.