Stanza

De Stanza is een multifunctionele en eigentijdse terrasoverkapping, die op maat voor u word geproduceerd en naar wens uitgevoerd kan worden in gebroken wit, antraciet grijs structuurlak en sepia bruin structuurlak. U kunt kiezen voor een heldere of een opaal polycarbonaat plaat of tegen meerprijs voor een zonwerende plaat. Deze overkapping is iets budgetvriendelijker dan de Piazza overkapping.

De terrasoverkapping word in de meeste gevallen binnen een dag geplaatst. Beide terrasoverkappingen kunnen desgewenst ook als doe het zelf pakket worden geleverd.

Voordelen terrasoverkapping

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ’s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Een terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. De overkapping is zon,- en regenwerend waardoor uw tuinmeubelen altijd droog staan. Desgewenst kan uw overkapping dienen als carport.

U kunt uw woongenot nog verder uitbreiden, door de terrasoverkapping te voorzien van een serre zonwering of screens aan te brengen of desgewenst uit te rusten met verlichting of verwarming. Op deze manier kunt u het hele jaar genieten van een stuk extra woonruimte.