Overkappingen

Terrasoverkappingen

Onze terrasoverkappingen worden op maat voor u geproduceerd en naar wens uitgevoerd. Er is keuze uit een aantal standaardkleuren en vormen van goten en palen.

Deze terrasoverkappingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, zodat u er vele jaren plezier van zult hebben. De overkappingen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De afdekking bestaat uit lichtdoorlatende UV-bestendige polycarbonaatplaten. U kunt kiezen voor een heldere of opaalplaat. Tegen meerprijs is er ook een zonreflecterende IR gold uitvoering polycarbonaat. Upgraden naar gelaagd glas in plaats van polycarbonaat behoort tevens tot de mogelijkheden.

Met een maximale diepte van 400 cm en een breedte die geen grens kent, zijn er legio mogelijkheden. Door het unieke systeem van de platen, zijn er nauwelijks schroeven zichtbaar en er ontstaat toch een stevige constructie. De waterafvoer word volledig aan het zicht onttrokken door een geïntegreerde goot.

De overkappingen worden in de meeste gevallen binnen een dag geplaatst. Uiteraard kunt u deze overkapping ook als zelfbouwpakket bij ons bestellen.


Opties terrasoverkapping
U kunt uw woongenot nog verder uitbreiden, door te terrasoverkapping te voorzien van een veranda-zonwering aan de buiten of binnenzijde.

De voorzijde en/of zijkanten kunt u dichtmaken met een spie en zijwand van aluminium profielen, maar ook met (ritz)screens of rolluiken.

Met onze veelzijdige en functionele glazen schuifwanden geniet u het hele jaar door van uw tuin en terras. Geniet tijdens mooi weer van uw buitenterras door de schuifwanden open te schuiven en verander uw buitenterras in een handomdraai in een volledig afgesloten ruimte, zodat u langer buiten kunt blijven zitten wanneer het afkoelt.

De glazen schuifwanden bieden het hele jaar door uitkomst, waardoor u altijd kunt genieten van het beste aan huis. Desgewenst kunt u verlichting of verwarming aanbrengen in de terrasoverkapping.