Overige

Bedieningsmogelijkheden

Waar vroeger veelal gebruik werd gemaakt van handmatige bedieningen bij binnen- en buitenzonwering, word nu meestal voor bedieningsgemak gekozen in de vorm van elektrische bediening. Uiteraard leveren wij nog steeds de bekabelde motoren met schakelaar, maar vandaag de dag heeft u de keuze uit een ruim assortiment bedieningsmogelijkheden.
Draadloze wandschakelaars met touch bediening in diverse types en kleuren, handzenders voor het bedienen van één motor, maar ook voor meerdere motoren apart en tegelijk, tot aan 16 producten op één handzender.

Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven – het comfort van klimaatregeling in de auto, mobiel internet, interactieve televisie, het past allemaal in ons leefpatroon. En dat geldt ook voor huisautomatisering. Somfy heeft hiervoor een gebruiksvriendelijk concept ontwikkeld: Home Motion. Dit maakt het mogelijk producten als zonwering, rolluiken, verwarming, verlichting en beveiliging automatisch te laten reageren op omstandigheden of zelfgekozen instellingen. Zo zijn er scenario’s via tijdfunctie waarbij u gebruik maakt van tijdschakelaars of sensoren voor meting van licht, wind, regen en temperatuur, waarbij uw zonwering producten omhoog, omlaag, aan of uit, open of dicht gaan.

De Somfy Connexoon en Tahomabox maken het mogelijk om uw woning ook op afstand te monitoren en besturen, door simpelweg in te loggen via de app op uw smartphone, tablet of PC. Alle gewenste commando’s kunnen bij u thuis worden uitgevoerd, waar ter wereld u ook bent en op elk moment.