Buitenzonwering

Ritz/zip-screen

Om het op warme dagen binnen aangenamer te maken kunt u gebruik maken van screens. Deze verticale buitenzonwering bestaat uit een kleine kast met geleiders en een screendoek. Screens houden uw woning op temperatuur, omdat ze 90% van de warmte tegenhouden vóórdat die warmte het venster bereikt.

Het zijn ideale filters voor hinderlijk zonlicht op tv en computerschermen, terwijl het zicht naar buiten toch mogelijk blijft. Uw meubilair wordt beschermd tegen verkleuring en uw geniet van uw privacy, omdat het zicht van buiten naar binnen wordt belemmerd. Screens zijn leverbaar in diverse omkasting en doekkleuren en kunnen zowel in een “normale” als ook in een windvaste uitvoering geleverd worden. Bij de windvaste ritzscreen wordt het doek middels een ritssysteem op spanning gehouden tussen de geleiders. De ruimte tussen de kast, de geleiders en het doek is volledig afgesloten en kan tevens als praktische insectenwering dienst doen.

De max ritzscreens kunnen op grote afmetingen geleverd worden en hebben daardoor een groter toepassingsgebied. Denk hierbij aan oprolbare zijwanden voor terrasoverkappingen. Uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren en kastuitvoeringen.